Έκτακτη πτήση σωτηρίας από Κύπρο σε Ισραήλ για δυο ημερών βρέφος

Έκτακτη πτήση σωτηρίας από Κύπρο σε Ισραήλ για δυο ημερών βρέφος

Έκτακτη ανθρωπιστική πτήση για βρέφος που γεννήθηκε πριν από δυο ημέρες στην Κύπρο κι αντιμετωπίζει σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Η πτήση ήταν από την Κύπρο στο Ισραήλ και πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/12) εκτάκτως, καθώς το γεννημένο από Σύρους πρόσφυγες στο νησί μας νεογνό, αντιμετώπιζε μεγάλο κίνδυνο.

Η εφημερίδα του Ισραήλ Yedioth Ahronoth κάνει λόγο για ολονύκτια επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο Sheba.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Ισραήλ μετά από διαδικασίες που έκανε το κυπριακό Υπουργείο Υγείας.

Ο Υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ Aryeh Deri ενέκρινε τη μεταφορά του παιδιού και του πατέρα του στο Ισραήλ και το βρέφος πλέον βρίσκεται στο νοσοκομείο NICU.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE