Έκτακτη πτήση σωτηρίας από Κύπρο σε Ισραήλ για δυο ημερών βρέφος

Έκτακτη πτήση σωτηρίας από Κύπρο σε Ισραήλ για δυο ημερών βρέφος

Έκτακτη ανθρωπιστική πτήση για βρέφος που γεννήθηκε πριν από δυο ημέρες στην Κύπρο κι αντιμετωπίζει σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Η πτήση ήταν από την Κύπρο στο Ισραήλ και πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/12) εκτάκτως, καθώς το γεννημένο από Σύρους πρόσφυγες στο νησί μας νεογνό, αντιμετώπιζε μεγάλο κίνδυνο.

Η εφημερίδα του Ισραήλ Yedioth Ahronoth κάνει λόγο για ολονύκτια επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο Sheba.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Ισραήλ μετά από διαδικασίες που έκανε το κυπριακό Υπουργείο Υγείας.

Ο Υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ Aryeh Deri ενέκρινε τη μεταφορά του παιδιού και του πατέρα του στο Ισραήλ και το βρέφος πλέον βρίσκεται στο νοσοκομείο NICU.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.