ΙΤΑΛΙΑ: Πρόσω ολοταχώς για εθνικές εκλογές

ΙΤΑΛΙΑ: Πρόσω ολοταχώς για εθνικές εκλογές

Η Άνω Βουλή της ιταλικής Γερουσίας στην έδωσε σήμερα (σ.σ. 23/12)την τελική έγκριση του κοινοβουλίου στον προϋπολογισμό της κυβέρνησης για το 2018, ανοίγοντας τον δρόμο για την διεξαγωγή εθνικών εκλογών που αναμένονται, τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο κεντρικός στόχος του προϋπολογισμού εντοπίζεται στην μείωση του ελλείμματος για το 2018, σε ποσοστό 1,6% επί του ΑΕΠ, έναντι στόχου μείωσης 2,1% για το 2017.

Παράλληλα, εισάγεται η επιβολή φορολογίας στις εταιρίες, για ορισμένες συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του διαδικτύου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE