Φονική καταιγίδα στις Φιλιππίνες - Τουλάχιστον 133 νεκροί

Φονική καταιγίδα στις Φιλιππίνες - Τουλάχιστον 133 νεκροί

 Τουλάχιστον 133 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Τεμπίν, που σαρώνει από την Παρασκευή τις νότιες Φιλιππίνες, πλήττοντας κυρίως το νησί Μιντανάο, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.

Ο απολογισμός των νεκρών δεν σταματά να ανεβαίνει. Τα τελευταία στοιχεία της αστυνομίας περιλαμβάνουν 36 νεκρούς, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν το Σάββατο από τον ποταμό Σαλόγκ στο Μιντανάο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE