Γκραντίνιν αντί Ζιουγκάνοφ επέλεξε το Ρωσικό ΚΚ για υποψήφιο στις προεδρικές του 2018

Γκραντίνιν αντί Ζιουγκάνοφ επέλεξε το Ρωσικό ΚΚ για υποψήφιο στις προεδρικές του 2018

Το Ρωσικό Κομμουνιστικό Κόμμα απέρριψε αιφνιδιαστικά σήμερα τον βετεράνο ηγέτη του, Γκενάντι Ζιουγκάνοφ ως προεδρικό υποψήφιο του, κατά του Προέδρου Βλαντιμίρ  Πούτιν στις προεδρικές εκλογές του 2018.

Έτσι, αντί του Ζιουγκάνοφ επέλεξε τον 57χρονο Πάβελ Γκραντίνιν που είναι μηχανολόγος και διαχειριστής μιας φάρμας που βρίσκεται στα προάστια της Μόσχας, από τα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Ο Γκραντίνιν θα είναι ο υποψήφιος του κόμματος έναντι της προεδρικής υποψηφιότητας του 65χρονου Πούτιν, που αναμένεται ότι θα κερδίσει στις προεδρικές εκλογές με άνεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE