ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΑΤΣΙΑ: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επιβάτες του λεωφορείου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΑΤΣΙΑ: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επιβάτες του λεωφορείου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο επιβάτες του λεωφορείου που ενεπλάκη στο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 24/12 στο ύψος στης Carlsberg, κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, δύο άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο την ώρα που συνέβη το τροχαίο, διακομίστηκαν στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας ώστε να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρη η κατάσταση της υγείας τους.

Ο οδηγός του λεωφορείου από την άλλη, ήταν καλά στην υγεία του, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα μεταφερθεί και αυτός στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Στο μεταξύ, ο δρόμος Ηλιούπολης – Καλλιθέας (παλαιός δρόμος Λευκωσίας – Λάρνακας, στο ύψος της Carlsberg), όπου συνέβη το τροχαίο, παρέμεινε κλειστός ώστε να διενεργηθούν εξετάσεις από την Αστυνομία.

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από τον αυτοκινητόδρομο.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE