Πάει για το μεγάλο κόλπο με Αρντά

Πάει για το μεγάλο κόλπο με Αρντά

Η Μπεσίκτας είναι έτοιμη να επαναπατρίσει τον Αρντά Τουράν, ο οποίος δεν έχει μέλλον στην Μπαρτσελόνα.

Μέρες μετράει στην Μπαρτσελόνα ο Αρντά Τουράν, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι τη φετινή περίοδο. Ο Τούρκος μέσος είναι «τελειωμένος» από τους Καταλανούς και σύμφωνα με τα τουρκικά Μ.Μ.Ε. είναι εξαιρετικά πιθανό να επιστρέψει στην χώρα του.

Όχι για την αγαπημένη του Γαλατασαράι, αλλά για την Μπενφίκα που θέλει ένα ηχηρό όνομα για να παίξει τα ρέστα της στους «16» του Champions League, όπου έχει κληρωθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αρντά φέρεται να έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και μένει να βρεθεί η χρυσή τομή με την Μπαρτσελόνα, που το καλοκαίρι του 2015 είχε αποκτήσει τον Τούρκο μέσο από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 34 εκατομμυρίων ευρώ!

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE