Πάει για το μεγάλο κόλπο με Αρντά

Πάει για το μεγάλο κόλπο με Αρντά

Η Μπεσίκτας είναι έτοιμη να επαναπατρίσει τον Αρντά Τουράν, ο οποίος δεν έχει μέλλον στην Μπαρτσελόνα.

Μέρες μετράει στην Μπαρτσελόνα ο Αρντά Τουράν, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι τη φετινή περίοδο. Ο Τούρκος μέσος είναι «τελειωμένος» από τους Καταλανούς και σύμφωνα με τα τουρκικά Μ.Μ.Ε. είναι εξαιρετικά πιθανό να επιστρέψει στην χώρα του.

Όχι για την αγαπημένη του Γαλατασαράι, αλλά για την Μπενφίκα που θέλει ένα ηχηρό όνομα για να παίξει τα ρέστα της στους «16» του Champions League, όπου έχει κληρωθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αρντά φέρεται να έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και μένει να βρεθεί η χρυσή τομή με την Μπαρτσελόνα, που το καλοκαίρι του 2015 είχε αποκτήσει τον Τούρκο μέσο από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 34 εκατομμυρίων ευρώ!

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE