Στο χειρουργείο Έλληνας παρουσιαστής μετά από τροχαίο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο χειρουργείο Έλληνας παρουσιαστής μετά από τροχαίο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή 

Δύσκολες ώρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, μία ημέρα πριν τα Χριστούγεννα.

Nωρίς το πρωί της Κυριακής 24/12 είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του.

Ο ταλαντούχος παρουσιαστής βρίσκεται στο Ασκληπιείο Βούλας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η κατάστασή του σύμφωνα με το «peoplegreece»,  είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς είναι βαριά τραυματισμένος. Ο παρουσιαστής υποβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24/12 σε χειρουργείο.

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE