Χριστούγεννα, αλλά το σύνθημα είναι ένα για την επιστροφή στη δράση

Χριστούγεννα, αλλά το σύνθημα είναι ένα για την επιστροφή στη δράση

Μπορεί αυτές τις μέρες να μην υπάρχει δράση, όλες οι ομάδες να είναι σε εορταστικό κλίμα, ελέω Χριστουγέννων, όπως και ο Απόλλωνας, αλλά η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας, κακά τα ψέματα, έχει στραμμένη την προσοχή της και στο επόμενο παιχνίδι των κυανολεύκων.

Με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς, 2018, την Τετάρτη (03-01) ο Απόλλωνας ως τυπικά γηπεδούχους θα αναμετρηθεί με τη συμπολίτιδα ΑΕΛ στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων για τον Απόλλωνα μέσα σε ένα δύσκολο μήνα, με βεβαρημένο πρόγραμμα, με αρκετά παιχνίδια, και όλοι θέλουν να ξεκινήσει ιδανικά η νέα χρονιά, 2018.

Για να συμβεί αυτό, όμως, και με τη φόρα που έχει πάρει ο Απόλλωνας εδώ και αγωνιστικές, άπαντες, διοίκηση Νίκου Κίρζη, ομάδα Σωφρόνη Αυγουστή, θέλουν και αναμένουν κάτι από τον κόσμο της ομάδας.

Τίποτα άλλο από το να εξαντλήσει όσα εισιτήρια διατεθούν για τη δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου για το πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς, 2018.  Απέναντι στη συμπολίτιδα ΑΕΛ, υπολογίζονται αρκετά στον Απόλλωνα στην παρουσία του κόσμου της ομάδας, να δημιουργήσει τέτοια ατμόσφαιρα που θα «ντοπάρει» και άλλο τους παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή ως προς τον δρόμο μίας σπουδαίας νέας νίκης στην ανηφόρα που ήδη έχει πάρει στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE