Με «εκπλήξεις» ο καιρός ανήμερα Χριστουγέννων

Με «εκπλήξεις» ο καιρός ανήμερα Χριστουγέννων

Παρά το ότι το ημερολόγιο δείχνει 25 Δεκεμβρίου, ο καιρός θα είναι αίθριος, ενά σταδιακά θα σημειώσει άνοδο και η θερμοκρασία. Επίσης, ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα 25/12 θα παρατηρούνται αρχικά σε κάποιες περιοχές αυξηµένες νεφώσεις αλλά σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα ανατολικά και νότια παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 0 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Τρίτη 26/12, την Τετάρτη 27/12 και την Πέµπτη 28/12 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη και θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα την Πέµπτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE