ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κρίσιμα ο 48χρονος γνωστός επιχειρηματίας

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κρίσιμα ο 48χρονος γνωστός επιχειρηματίας

Ως εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται ακόμα η κατάσταση υγείας του Αντρέα Πιερίδη από την Λάρνακα, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 22/12 στον δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας.

Διασωληνωμένος στο Γεν. Νοσοκομείο της Λευκωσίας παραμένει ο 48χρονος Αντρέας Πιερίδης, ο οποίος τραυματίστηκε κρίσιμα από το τροχαίο που συνέβη την Παρασκευή 22/12, όταν η πορεία του ανακόπηκε από όχημα που οδηγείτο από 50χρονο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» και τον δημοσιογράφο Βάσο Βάσου, ο 48χρονος εκ πρώτης όψεως δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. Σημειώνεται επίσης ότι, ο 50χρονος οδηγός του άλλου οχήματος επεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 29mg αντί 22, ενώ στον τελικό έλεγχο η ένδειξη ήταν 15mg.

Ο 50χρονος όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, θα κλητευθεί στη συνέχεια στο δικαστήριο.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα πάντα με τον Β. Βάσου, ο 48χρονος Αντρέας Πιερίδη, είναι ιδιοκτήτης του γνωστού νυχτερινού κέντρου «Κνωσός».  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE