ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΝΕΚΡΟΣ 75ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ: Υπόθεση πρόκλησης θανάτου διερευνά η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΝΕΚΡΟΣ 75ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ: Υπόθεση πρόκλησης θανάτου διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, διερευνά η Αστυνομία, μετά το θάνατο 75χρονου σε στέγη ηλικιωμένων στη Λευκωσία και σχετική καταγγελία από τον 50χρονο γιο του εκλιπόντος.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ο 50χρονος, γύρω στις 3.10μ.μ. την Κυριακή 24/12 μετέβη τη στέγη ηλικιωμένων όπου διέμενε ο πατέρας του, για να τον επισκεφθεί.

Κατά την είσοδο του στη στέγη, άκουσε να ηχεί ο συναγερμός του αναπνευστήρα, με τον οποίο ήταν συνδεδεμένος ο 75χρονος πατέρας του.

Όταν εισήλθε στο δωμάτιό του πατέρα του, διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις. Κλήθηκε επίσης ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε αυτοψία, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE