ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Οι απαντήσεις που αναμένονται από την νεκροτομή του 44χρονου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Οι απαντήσεις που αναμένονται από την νεκροτομή του 44χρονου

Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνει η οικογένεια του 44χρονου Διονύση Γεωργίου ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής 24/12 στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λάρνακας.

Οι πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, αναφέρουν πως ο άτυχος Γεωργίου για άγνωστο ακόμη λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο το οποίο οδηγούσε 53χρονος και στο οποίο επέβαιναν άλλα έξι πρόσωπα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με τον 44χρονο να  παγιδεύεται εντός του οχήματός του και ο θάνατος του επήλθε ακαριαία.

Η νεκροτομή επί της σορού του Γεωργίου ενδεχομένως να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

 Αν δηλαδή ο άτυχος Γεωργίου υπέστη κάποιο πρόβλημα υγείας και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Θυμίζουμε πως ο 44χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE