ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Οι απαντήσεις που αναμένονται από την νεκροτομή του 44χρονου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Οι απαντήσεις που αναμένονται από την νεκροτομή του 44χρονου

Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνει η οικογένεια του 44χρονου Διονύση Γεωργίου ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής 24/12 στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λάρνακας.

Οι πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, αναφέρουν πως ο άτυχος Γεωργίου για άγνωστο ακόμη λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο το οποίο οδηγούσε 53χρονος και στο οποίο επέβαιναν άλλα έξι πρόσωπα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με τον 44χρονο να  παγιδεύεται εντός του οχήματός του και ο θάνατος του επήλθε ακαριαία.

Η νεκροτομή επί της σορού του Γεωργίου ενδεχομένως να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

 Αν δηλαδή ο άτυχος Γεωργίου υπέστη κάποιο πρόβλημα υγείας και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Θυμίζουμε πως ο 44χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

Σε μια νέα, καταιγιστική ανάρτηση προχώρησε η Annie Alexui, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τις σοβαρές καταγγελίες που εξαπέλυσε, προκαλώντας την κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE