ΚΥΠΡΟΣ: Κυνηγοί σκότωσαν σπάνιο πουλί και το εγκατέλειψαν– «Αντροπή σας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κυνηγοί σκότωσαν σπάνιο πουλί και το εγκατέλειψαν– «Αντροπή σας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξω φρενών φαίνεται να είναι κυνηγός ο οποίος εντόπισε νεκρό έναν άσπρο αετό όπως αναφέρει ο ίδιος, την ώρα που βρισκόταν σε συγκεκριμένη περιοχή για κυνήγι.

Στο θέαμα του νεκρού αετού, ο Κύπριος κυνηγός απογοητεύτηκε όπως αναφέρει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο εν λόγω κυνηγός ανάφερε σχετικά με το περιστατικό: «Αυτός είναι ένας άσπρος αετός. Συγχαρητήρια σε αυτόν τον … που τον σκότωσε. Έχουμε παραπάνω και σκοτώνουμε τους; Ανροπή σας να σκοτώνετε έτσι περήφανα πουλιά».

Αναφέρει επίσης ότι τον θανάσιμα πληγωμένο αετό τον βρήκε όταν κυνηγούσε την Κυριακή 24/12 και ένιωσε μεγάλη απογοήτευση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE