ΚΥΠΡΟΣ: Κυνηγοί σκότωσαν σπάνιο πουλί και το εγκατέλειψαν– «Αντροπή σας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κυνηγοί σκότωσαν σπάνιο πουλί και το εγκατέλειψαν– «Αντροπή σας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξω φρενών φαίνεται να είναι κυνηγός ο οποίος εντόπισε νεκρό έναν άσπρο αετό όπως αναφέρει ο ίδιος, την ώρα που βρισκόταν σε συγκεκριμένη περιοχή για κυνήγι.

Στο θέαμα του νεκρού αετού, ο Κύπριος κυνηγός απογοητεύτηκε όπως αναφέρει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο εν λόγω κυνηγός ανάφερε σχετικά με το περιστατικό: «Αυτός είναι ένας άσπρος αετός. Συγχαρητήρια σε αυτόν τον … που τον σκότωσε. Έχουμε παραπάνω και σκοτώνουμε τους; Ανροπή σας να σκοτώνετε έτσι περήφανα πουλιά».

Αναφέρει επίσης ότι τον θανάσιμα πληγωμένο αετό τον βρήκε όταν κυνηγούσε την Κυριακή 24/12 και ένιωσε μεγάλη απογοήτευση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE