ΠΑΡΑ- ΤΗΕΜΑ: Σκοτείνιασε ο ουρανός της Κύπρου ανήμερα Χριστουγέννων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑ- ΤΗΕΜΑ: Σκοτείνιασε ο ουρανός της Κύπρου ανήμερα Χριστουγέννων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όσο το ρολόι πλησίαζε στις μεσημβρινές ώρες, τόσο πιο πολλή τσίκνα, καπνός και μυρωδιές επισκίαζαν την ατμόσφαιρα όλης της Κύπρου.

Εννοείται ότι ο όρος, "σκοτείνιασε" είναι μεταφορικός και αυτό δεν είναι πράγμα που πρέπει να ανησυχήσει κάποιον, αφού το λέμε για να δίξουμε την κατάσταση που επικρατεί το μεσημέρι της Δευτέρας 25/12 στο νησί.

Είναι κάτι που ήταν και αναμενόμενο, λόγω και της ημέρας.

25 Δεκεμβρίου, λοιπόν, όλη η Κύπρος κάθεται στα τραπέζια, με τις οικογένειες, τους φίλους και όλα τα αγαπημένα πρόσωπα και γιορτάζει την γέννηση του Θεανθρώπου.

Καλά Χριστούγεννα!

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από στιγμές δικές σας, λίγο πριν καθίσετε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE