Survivor 2: Αυτοί είναι οι διάσημοι τελικά, που ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο

Survivor 2: Αυτοί είναι οι διάσημοι τελικά, που ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο

Σε λιγότερο από ένα μήνα στις οθόνες μας θα είναι ξανά το survivor! Ποιοι τελικά θα ετοιμάσουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και θα δοκιμάσουν τα όριά τους

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη, ο Μιχάλης Μουρούτσος, χρυσός Ολυμπιονίκης και σύντροφος της Λάουρας Νάργες, η οποία συμμετείχε στο παιχνίδι επιβίωσης την περασμένη σεζόν είναι κοντά στο να υπογράψει.

Τον Νάσο Παπαργυρόπουλο ενδέχεται να δούμε στο παιχνίδι και τη Νίκη Πετρουλάκη, αδελφή της γνωστής γυμνάστριας Ελένης Πετρουλάκη.

Τα πρόσωπα που έχουν ήδη συμφωνήσει με την παραγωγή είναι οι Στέλιος Κρητικός, Γιάννης Βαρδής, Όλγα Φαρμάκη και Δημήτρης Βλάχος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE