O Γιεράι νίκησε τον καρκίνο, και επιστρέφει στην Αθλέτικ!

O Γιεράι νίκησε τον καρκίνο, και επιστρέφει στην Αθλέτικ!

Αυτές τις μέρες οι παίκτες του Κούκο Θιγάντα απολαμβάνουν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Όλοι εκτός από έναν. Αυτός είναι ο κεντρικός αμυντικός, Γιεράι Αλβαρεθ, ο οποίος αφού νίκησε τον καρκίνο του προστάτη, δουλεύει ατομικά για να ανακτήσει την μυική μάζα που έχασε αυτό το διάστημα αλλά και τον αγωνιστικό ρυθμό.

Στο επόμενο ματς της Αθλέτικ, που είναι με την Αλαβές στο San Mames στις 6 Ιανουαρίου, ο 22χρονος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Θιγάντα και να παίξει δίπλα στον Αϊμερίκ Λαπόρτ, καθώς ο Νούνιεθ είναι τιμωρημένος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE