Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση η Σερίνα Γουίλιαμς!

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση η Σερίνα Γουίλιαμς!

Σε έναν αγώνα επίδειξης στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι θα λάβει μέρος η Σερένα Γουίλιαμς, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση έπειτα από έντεκα μήνες απουσίας λόγω εγκυμοσύνης.

Η αμερικανίδα τενίστρια θα επιστρέψει στα κορτς έπειτα από τη γέννηση του παιδιού της, δηλώνοντας έτοιμη για την επόμενη μεγάλη μάχη που είναι να διεκδικήσει τον τίτλο στο Αυστραλιανό Όπεν. Το τουρνουά του Άμπου Ντάμπι φιλοξενεί μόνο αγώνες ανδρών και θα είναι η πρώτη φορά που θα διοργανώσει και αγώνα γυναικών.

Άλλωστε, στο ανδρικό τουρνουά προέκυψαν σοβαρές απουσίες, καθώς οι Ναδάλ, Βαβρίνκα και Ράονιτς απέσυραν τη συμμετοχή τους κι έτσι μόνο το όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς είναι αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον.

Είναι εμφανές λοιπόν πως οι διοργανωτές επιχείρησαν και πέτυχαν, να στρέψουν την παγκόσμια προσοχή στο τουρνουά, πείθοντας την 36χρονη τενίστρια, να πραγματοποιήσει εκεί την επανεμφάνισή της στους αγώνες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE