«Καρφιά» από Φαίδωνος: «Έδωσε» ναρκωτικά, ποδόσφαιρο και…

«Καρφιά» από Φαίδωνος: «Έδωσε» ναρκωτικά, ποδόσφαιρο και…

Δηλώσεις παραχώρησε ο Δήμαρχος Πάφου σχετικά με την βομβιστική επίθεση που είχε στόχο το όχημα της μητέρα του.

Αρχικά ο κ. Φαίδωνος ανάφερό ότι, «Η πράξη αυτή είναι βεβαίως άνανδρη. Ελπίζω το συντεταγμένο κράτος και η Πολιτεία να δράσουν γρήγορα και αποτελεσματικά όχι μόνο για εξιχνίαση αυτής της άνανδρης πράξης αλλά και να για στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν μπορούν να απειλούν και να φιμώνουν το κράτους ή τους ανθρώπους».

«Ελπίζω η Αστυνομία να δράσει γρήγορα και αποτελεσματικά και να εξιχνιάσει άμεσα αυτή την πράξη… Η συνέχεια βρίσκεται στο ToThemaOnline

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.

BEST OF TOTHEMAONLINE