Παγετός στους δρόμους – Προσοχή συστήνει η Αστυνομία

Παγετός στους δρόμους – Προσοχή συστήνει η Αστυνομία

Πάγωσαν οι δρόμοι στα ορεινά λόγω παγετού και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί από την Αστυνομία.

Ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι:

Περιοχή Μόρφου

Πεδουλά - Pinewood – Κακοπετριά
Πεδουλά – Προδρόμου
Προδρόμου – Πλατρών
Προδρόμου – Λεμύθου
Πεδουλά – Κύκκου
Σπηλιών – Κανναβιών

Επίσης, σε κάποια σημεία του δρόμου Κάμπου – Κύκκου – Πεδουλά υπάρχουν πέτρες λόγω κατολίσθησης.

Οι υπόλοιποι δρόμοι στα ορεινά είναι ολισθηροί λόγω παγετού τις πρωινές ώρες. Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE