ΒΟΜΒΑ – ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Εξεμάνη η Ειρήνη Χαραλαμπίδου – Διερωτάται ποιος θα είναι ο επόμενος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΒΟΜΒΑ – ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Εξεμάνη η Ειρήνη Χαραλαμπίδου – Διερωτάται ποιος θα είναι ο επόμενος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έντονη και αιχμηρή εμφανίστηκε η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφορμή η βόμβα στο αυτοκίνητο του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά στοχεύοντας την Αστυνομία και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, η εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Μαλά διερωτάται ποιος θα είναι ο επόμενος, ο Κώστας Κληρίδης ή ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, κατατάσσοντάς τους σε «ανθρώπους που κάνουν υπερβάσεις» και δεν μπορεί να προστατεύσει η αστυνομία.

Διαβάστε το σχόλιο:

ΑΛΜΙΧ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.