ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Θα περάσει τις γιορτές στο κελί ο 50χρονος

ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Θα περάσει τις γιορτές στο κελί ο 50χρονος

Ακόμα τρεις μέρες τουλάχιστο, θα παραμείνει υπό κράτηση ο 50χρονος ύποπτος που συνελήφθη για την βόμβα που εξεράγει νωρίς το βράδυ της Κυριακής 17/12, στην είσοδο πολυκατοικίας στους Αγίους Ομολογητές.

Ο 50χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, την Τρίτη 26/12, όπου ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του για ακόμα τρεις μέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 50χρονος Διευθυντής ξενοδοχείου στη Πάφο, είχε τεθεί υπό οκταήμερη κράτηση, μετά από σχετικό διάταγμα του Δικαστηρίου τη Δευτέρα 18/12.


Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζεις τις έρευνες για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE