Σάλος για τη φωτογραφία από κρεοπωλείο με δύο κρεμασμένα ελάφια – Δέχθηκε απειλές ο ιδιοκτήτης

Σάλος για τη φωτογραφία από κρεοπωλείο με δύο κρεμασμένα ελάφια – Δέχθηκε απειλές ο ιδιοκτήτης

 Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στην οποία απεικονίζονται δύο σκοτωμένα κρεμασμένα ελάφια έξω από κρεοπωλείο στα Ψαχνά.

Την συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσίευσε το «Ελληνικό παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας» με αποτέλεσμα πολλές φιλοζωικές οργανώσεις να αντιδράσουν ζητώντας να γίνει έλεγχος για παραβίαση των κανόνων υγιεινής.

Ο Ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 και ανέφερε πως αναγκάστηκε λίγες ώρες αργότερα από την διέρευση της φωτογραφίας στο facebook να ζητήσει παρέμβαση Δικηγόρου και Αστυνομίας καθώς δέχθηκε απειλές μέσω διαδικτύου αλλά και τηλεφώνου ακόμη και για την σωματική του ακεραιότητα.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE