ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο καινούργιος «τζόκερ» του Απόλλωνα!

Ο καινούργιος «τζόκερ» του Απόλλωνα!

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει για τον Αντριάν Σαρδινέρο. Ο Ισπανός είχε μπει αλλαγή, παίζοντας σε ρόλο δεξιού μπακ στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ερμή.

 Αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά οι γιατροί εκτιμούν ότι θα είναι πανέτοιμος για το ματς απέναντι στην πρώην ομάδα του στην Κύπρο, τη μεθεπόμενη Τετάρτη.

Τον 27χρονο Ισπανό τον προορίζει και για το δεξί άκρο της άμυνας η τεχνική ηγεσία. Η άλλη επιλογή είναι ο Μάριος Στυλιανού, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στα τελευταία δυο παιχνίδια. Ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις.

Έχει ένα ξεχωριστό προσόν ο «Σάρδι». Είναι από τους παίχτες πολυθεσίτες της ομάδας.  Πέραν από εξτρέμ, μπορεί να αντεπεξέλθει και σαν επιθετικός κορυφής. Με τη φανέλα της ΑΕΛ, έπαιξε αρκετά ματς σε ρόλο σέντερ φορ. Την εποχή που ήταν προπονητής ο Μάκης Χάβος.

Να μην ξεχνάμε επίσης ότι κι ο Ζοάο Πέδρο, όταν πρωτοήρθε στη Λεμεσό το καλοκαίρι του 2015, η κλασική του θέση ήταν εξτρέμ.

Από τότε που ανέλαβε ως πρώτος προπονητής ο Αυγουστή, τον έχει μονιμοποιήσει στη θέση του δεξιού μπακ. Τη πρώτη του σεζόν στο «λιμάνι» και ο προηγούμενος προπονητής Πέδρο Εμανουέλ τον έβαζε σε μερικά παιχνίδια στο δεξί άκρο της άμυνας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top