Καταρρίφθηκε στρατιωτικό αεροσκάφος στη Συρία-Νεκρός ο πιλότος

Καταρρίφθηκε στρατιωτικό αεροσκάφος στη Συρία-Νεκρός ο πιλότος

Οι ένοπλες δυνάμεις της Συρίας γνωστοποίησαν ότι ένα στρατιωτικό αεριωθούμενο αεροσκάφος καταρρίφθηκε σήμερα από αντάρτες στο βόρειο τμήμα της επαρχίας Χάμας και ο πιλότος σκοτώθηκε, όπως μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

 

Η επαρχία Χάμα, στη δυτική Συρία, έχει βρεθεί στο στόχαστρο σφοδρών αεροπορικών επιδρομών από την πολεμική αεροπορία της Ρωσίας και της Συρίας κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Δεκάδες άμαχοι έχουν σκοτωθεί στους βομβαρδισμούς πόλεων που βρίσκονται μακριά από την πρώτη γραμμή του μετώπου τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με μέλη των ομάδων διάσωσης και αυτόπτες μάρτυρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE