ΤΡΟΟΔΟΣ: Οχήματα και λεωφορείο εγκλωβίστηκαν – Χάθηκε για λίγο 56χρονος

ΤΡΟΟΔΟΣ: Οχήματα και λεωφορείο εγκλωβίστηκαν – Χάθηκε για λίγο 56χρονος

Πανικός επικράτησε κατά την ημέρα των Χριστουγέννων αλλά και την επομένη, λόγω και της χιονόπτωσης στο Τροόδος, αφού πολλοί θέλησαν να επισκεφθούν την βουνοκορφή.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε τόσο την ημέρα των Χριστουγέννων αλλά και την Τρίτη 26/12 στο Τροόδος από τον κόσμο που επισκέφθηκε την περιοχή για να απολαύσει τα χιόνια.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ, την Τρίτη 26/12, δυστυχώς για τους επισκέπτες μεγάλο μέρος των χιονιών είχε λιώσει, αφού τόσο εκείνη την μέρα αλλά και την προηγούμενη ο καιρός ήταν αίθριος, ωστόσο οι δρόμοι ήταν ολισθηροί. Αποτέλεσμα όμως, ήταν ένα λεωφορείο και κάποια οχήματα να εγκλωβιστούν.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, τα ίχνη ενός 56χρονου άντρα που έψαχνε για μανιτάρια στην περιοχή, χάθηκαν για λίγο, ωστόσο υπήρξε αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE