Αποσύρονται οι αστυνομικές ενισχύσεις από την Καταλονία μετά τις εκλογές

Αποσύρονται οι αστυνομικές ενισχύσεις από την Καταλονία μετά τις εκλογές

Οι αστυνομικές ενισχύσεις που είχαν αναπτυχθεί στην Καταλονία με αφορμή το απαγορευμένο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της, που διεξήχθη την 1η Οκτωβρίου, άρχισαν την Τετάρτη να αποσύρονται από την περιοχή, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο το Υπουργείο Εσωτερικών.

Οι Αστυνομικοί και οι πολιτοφύλακες που είχαν σταλεί στα τέλη Σεπτεμβρίου ως ενίσχυση στην περιοχή «θα αποσυρθούν σταδιακά, έως το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου», δήλωσε χθες στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου δεν αποσαφήνισε πόσα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας αφορά η απόφαση απόσυρσης. Από την πλευρά της, η εφημερίδα El Pais υπολόγισε τις ενισχύσεις σε 10.000 αστυνομικούς και πολιτοφύλακες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE