ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η επιστροφή στον Αρχάγγελο, ο Πολυάκοφ και η ενίσχυση!

Η επιστροφή στον Αρχάγγελο, ο Πολυάκοφ και η ενίσχυση!

Τέλος οι διακοπές για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι επιστρέφουν στον Αρχάγγελο ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την πρώτη μάχη του νέου έτους με αντίπαλο τον Άρη στο ΓΣΠ.

Είναι η πρώτη από τις πολλές μονομαχίες που έχουν να δώσουν οι γαλαζοκίτρινοι στον αγώνα που θα κάνουν για κατάκτηση του 6ου σερί τίτλου με τον Γιώργο Δώνη τουλάχιστον στον αγώνα αυτό θα έχει στην διάθεση του το ρόστερ που ξεκίνησε τον θεσμό αφού Ντελατόρε και Πολυάκοφ δεν θα μπορούν αν αγωνιστούν.

Εξάλλου οι δυο τους θα χρειαστούν και τον απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής ώστε να αφομοιώσουν τα θέλω του Ελλαδίτη τεχνικού. Σήμερα εξάλλου αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Λευκορώσου ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ρουέδα στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Και τώρα ενίσχυση…

Από την στιγμή που οι διακοπές τελείωσαν, ο ΑΠΟΕΛ θα φουλάρει για ενίσχυση. Αναμένεται να αποκτηθεί δεξιός ακραίος αμυντικός με τα ίδια στοιχεία που έχει ο Μιλάνοφ ο οποίος εκτός απροόπτου αποχαιρετά τον Αρχάγγελο νωρίτερα από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του ενώ αναμένεται εντός των ημερών να ξεκαθαρίσει το θέμα Βάτερμαν και Κουτίνιο.

Εάν τελικά ο Κουτίνιο αποχωρήσει και ο Βάτερμαν μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ τότε θα γραφτεί ο Ολλανδός με αποτέλεσμα να μην υπάρχει άλλη κενή θέση για μεταγραφή. Εάν όμως τελικά ο Μεξικανός μείνει , τότε θα αποκτηθεί ακραίος επιθετικός κάτι που ο ίδιος ο Δώνης επιθυμούσε.

Ήδη αξιολογούνται όλα τα δεδομένα και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις αφού οι παίκτες θέλει ο ΑΠΟΕΛ έχουν ήδη αξιολογηθεί και εγκριθεί και απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να έρθουν Κύπρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Κλειστά θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top