ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε γνωστός επιχειρηματίας – Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε γνωστός επιχειρηματίας – Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη σκόρπισε στον επιχειρηματικό και όχι μόνο κόσμο η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία, από τη Λεμεσό και πρόεδρο του Ομίλου Εταιριών ΕΚΑ, Λούη Μ. Λοϊζίδη.

Ο Λούης Λοϊζίδης, απεβίωσε την Παρασκευή 22/12/2017, σε ηλικία 82 ετών και η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 27/12/2017, η ώρα 14:00 στον ιερό ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού (Σφαλαγγιώτισσα), στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού.

Η ΕΚΑ για πολλά χρόνια στήριζε ένα από τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία της Κύπρου. Ο λόγος για την Αθλητική Ένωση Λεμεσού.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως να γίνονται εισφορές για τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες και για τον Σύνδεσμο Funraising Morfosis.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE