ΝΕΚΡΟΣ – ΜΑΝΔΡΙΑ: Τραγικές συγκυρίες έφεραν... πυροβολισμό στο κεφάλι

ΝΕΚΡΟΣ – ΜΑΝΔΡΙΑ: Τραγικές συγκυρίες έφεραν... πυροβολισμό στο κεφάλι

Σε ατύχημα οφείλεται ο θάνατος του άτυχου συνταξιούχου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης 27/12 σε περιοχή μεταξύ των Μανδρiών της Λεμεσού και του Αγίου Νικολάου Πάφου.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, τον νεκρό άντρα εντόπισε πολίτης ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως από τις προκαταρτικές εξετάσεις στο χώρο όπου εντοπίστηκε, διαφαίνεται πως ο 71χρονος κατέβηκε απο το όχημα του κρατώντας το κυνηγετικό του όπλο και ένα κουβά. Κάτω από αδιευκρύνιστες όταν ακόυμπησε το όπλο στο έδαφος αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι. Ο άτυχος άντρας μετά το χτύπημα έπεσε στη χαράδρα βάθους 10 μέτρων. Να σημειωθεί ότι το όπλο του εντοπίστηκε δίπλα απο το αυτοκίνητό του.

Στην σκηνή του ατυχήματος βρίσκονται τόσο μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού όσο και του ΤΑΕ Πάφου.

Όπως μας αναφέρθηκε η συγκεκριμένη περιοχή ανήκει στην δικαιοσοδία της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου.

Στην σκηνή μετέβη για αυτοψία η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE