Κορυφαίος Δεκεμβρίου ο Ζοάο Βίκτορ

Κορυφαίος Δεκεμβρίου ο Ζοάο Βίκτορ

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, Καλύτερος Ποδοσφαιριστής του Επάθλου Ήθους Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, για το μήνα Δεκέμβριο 2017, αναδείχτηκε ο Βραζιλιάνος Ζοάο Βίκτορ της Ανόρθωσης, ο οποίος και θα βραβευτεί από την φίλαθλη εταιρεία CARLSBERG, με την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση του ομώνυμου θεσμού.

Περαιτέρω ο Ζοάο Βίκτορ, θα υποδείξει ένα εγκεκριμένο από τον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων, «Αγαθοεργό – Φιλανθρωπικό Ίδρυμα», στο οποίο η CARLSBERG θα συνεισφέρει το ποσό των 1000 ευρώ, σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE