ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 25χρονη εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 25χρονη εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της

Ακόμα ένα βρέφος εγκαταλείφθηκε σε νοσοκομείο στα κατεχόμενα, με τη μητέρα να δηλώνει μετά τη γέννηση του παιδιού της ότι δεν το θέλει και θα το αφήσει στο νοσοκομείο για να δοθεί για υιοθεσία.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η 25χρονη μητέρα είναι νιγηριανής καταγωγής, φοιτήτρια σε παράνομο πανεπιστήμιο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και στο νοσηλευτικό προσωπικό ανέφερε ότι ο πατέρας είναι αγνώστων στοιχείων και ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει τη φροντίδα του νεογέννητου παιδιού της.

Το νεογέννητο αγοράκι μετά τη γέννηση του σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Αμμοχώστου μεταφέρθηκε στο «κρατικό» νοσοκομείο Λευκωσίας και θα δοθεί για υιοθεσία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE