Ζευγάρι στην εντατική μετά από bungee jumping - VIDEO

Ζευγάρι στην εντατική μετά από bungee jumping - VIDEO

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται ένα ζευγάρι από στη Ρωσία, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό τους από αποτυχημένο άλμα με σχοινί (bungee jumping) στις 25/12 , ενώ ο διοργανωτής των extreme sports, αντιμετωπίζει μέχρι και ποινή φυλάκισης 2 ετών.

Δημοσίευμα της Daily Mail, αναφέρει ότι το νεαρό ζευγάρι νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας με σοβαρά τραύματα, μετά από πτώση από ύψος περίπου 24 μέτρων σε παχύ στρώμα πάγου.

Το ζευγάρι ήθελε να νοιώσει την αδρεναλίνη που προσφέρουν τα extreme sports, πραγματοποιώντας άλμα με σκοινί από τη γέφυρα ποταμού, αλλά φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι δεν υπολόγισαν σωστά το μήκος του σχοινιού, με τραγικές συνέπειες.

Έρευνα διέταξαν οι ρωσικές αρχές, που θεωρούν ως σοβαρό το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail, ο διοργανωτής, ίσως αντιμετωπίσει κατηγορίες που προνοούν ποινή φυλάκισης μέχρι και δύο χρόνια.

Δείτε το σχετικό βίντεο όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα Liveleak:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE