«Ταράζει τα νέρα» η παραίτηση του Βιτάλι Μούτκο

«Ταράζει τα νέρα» η παραίτηση του Βιτάλι Μούτκο

Ανησυχία στη Ρωσία, καθώς παραιτήθηκε κι επίσημα από τη θέση του επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Βιτάλι Μούτκο!

Λίγους μήνες πριν τη σέντρα του κορυφαίου ποδοσφαιρικού ραντεβού και οι Ρώσοι καλούνται να αντιδράσουν στην παραίτηση του Βιτάλι Μούτκο, από τη θέση του επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Η οργανωτική επιτροπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο τόνισε ότι η αποχώρηση του Μούτκο δεν θα «επηρεάσει την προετοιμασία» του Μουντιάλ, το οποίο αρχίζει στις 14 Ιουνίου. Αντικαταστάτης του θα είναι ο μέχρι τώρα διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής, Αλεξέι Σορόκιν. «Αυτός θα είναι υπεύθυνος για τις επαφές με τη FIFA και το συντονισμό των εργασιών με την κυβέρνηση» είπε ο Μούτκο.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE