«Ταράζει τα νέρα» η παραίτηση του Βιτάλι Μούτκο

«Ταράζει τα νέρα» η παραίτηση του Βιτάλι Μούτκο

Ανησυχία στη Ρωσία, καθώς παραιτήθηκε κι επίσημα από τη θέση του επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Βιτάλι Μούτκο!

Λίγους μήνες πριν τη σέντρα του κορυφαίου ποδοσφαιρικού ραντεβού και οι Ρώσοι καλούνται να αντιδράσουν στην παραίτηση του Βιτάλι Μούτκο, από τη θέση του επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Η οργανωτική επιτροπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο τόνισε ότι η αποχώρηση του Μούτκο δεν θα «επηρεάσει την προετοιμασία» του Μουντιάλ, το οποίο αρχίζει στις 14 Ιουνίου. Αντικαταστάτης του θα είναι ο μέχρι τώρα διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής, Αλεξέι Σορόκιν. «Αυτός θα είναι υπεύθυνος για τις επαφές με τη FIFA και το συντονισμό των εργασιών με την κυβέρνηση» είπε ο Μούτκο.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE