«Ταράζει τα νέρα» η παραίτηση του Βιτάλι Μούτκο

«Ταράζει τα νέρα» η παραίτηση του Βιτάλι Μούτκο

Ανησυχία στη Ρωσία, καθώς παραιτήθηκε κι επίσημα από τη θέση του επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Βιτάλι Μούτκο!

Λίγους μήνες πριν τη σέντρα του κορυφαίου ποδοσφαιρικού ραντεβού και οι Ρώσοι καλούνται να αντιδράσουν στην παραίτηση του Βιτάλι Μούτκο, από τη θέση του επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Η οργανωτική επιτροπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο τόνισε ότι η αποχώρηση του Μούτκο δεν θα «επηρεάσει την προετοιμασία» του Μουντιάλ, το οποίο αρχίζει στις 14 Ιουνίου. Αντικαταστάτης του θα είναι ο μέχρι τώρα διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής, Αλεξέι Σορόκιν. «Αυτός θα είναι υπεύθυνος για τις επαφές με τη FIFA και το συντονισμό των εργασιών με την κυβέρνηση» είπε ο Μούτκο.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Video - ΠτΔ: «Αναλαμβάνουμε την Προεδρία σε μια περίοδο προκλήσεων»

Video - ΠτΔ: «Αναλαμβάνουμε την Προεδρία σε μια περίοδο προκλήσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσόρισε την Πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν τονίζοντας πως η παρουσία της επιβεβαιώνει τη στενή συνεργασία.