ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παράπονα για την διαιτησία από ΑΠΟΕΛ: «Η ομάδα μας έπεσε θύμα των προκλητικών αποφάσεων της διαιτησίας»

Παράπονα για την διαιτησία από ΑΠΟΕΛ: «Η ομάδα μας έπεσε θύμα των προκλητικών αποφάσεων της διαιτησίας»

Το καλαθοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΈΘΑ που έλαβε χώρα στο “Τάσσος Παπαδόπουλος” Ελευθερια, με ανακοίνωση που εξέδωσε έξεφρασε παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» από την ΕΘΑ με 83-78 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket League. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο Λευκόθεο.

Σε δυο μέρη χωρίζεται η σημερινή ομολογουμένως απρόσμενη ήττα για τον ΑΠΟΕΛ. Το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό. Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά, επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει διαφορά 14 πόντων (23-9), αλλά στη συνέχεια αντέδρασε, πέρασε μπροστά και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Δυστυχώς, στην προσπάθεια αυτή βρήκε απρόσμενο εμπόδιο που αποδείχτηκε ανυπέρβλητο. Σε ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας έπεσε θύμα των προκλητικών αποφάσεων της διαιτησίας και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Οι αντίπαλοι καλαθοσφαιριστές με αντιεπαγγελματικό τρόπο και μπροστά στα μάτια των διαιτητών προκαλούσαν αισχρά τον πάγκο και τους παίχτες μας. Αυτή η ασυλία, σε συνδυασμό της προκλητικής συμπεριφοράς των διαιτητών σε καθοριστικά σημεία του αγώνα χρήζει διερεύνησης τόσο από την επιτροπή διαιτησίας, όσο και από την Ομοσπονδία. Θα αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αποφάσεις και εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top