Και Βύντρα και Τουρέ…

Και Βύντρα και Τουρέ…

Για οικονομικούς λόγους, η διοίκηση προτιμά να επανεγγραφούν στο ρόστερ και ο Βύντρα, αλλά και ο Τουρέ. 

Ο Πέτεφ παρουσιάστηκε διαλλακτικός και τους είπε, να εγγράψουν μόνο τον ένα. Αν τελικά “επιστρέψει” μόνο ένας, αυτός θα είναι ο Βύντρα, όπως σας έγραψε η στήλη από την περασμένη εβδομάδα. 

Μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό. Τον Ελλαδίτη αμυντικό, εκτός απρόοπτου, θα τον βλέπουν με το νέο χρόνο, ξανά με την πράσινη φανέλα οι οπαδοί της Ομόνοιας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE