O παίκτης «φάντασμα» του Απόλλωνα που αξίζει 2.000.000 – Τον αποκαλούν «Σέρβο Φαλκάο»

O παίκτης «φάντασμα» του Απόλλωνα που αξίζει 2.000.000 – Τον αποκαλούν «Σέρβο Φαλκάο»

Ο ποδοσφαιριστής ποτέ δεν προπονήθηκε ή αγωνίστηκε με τα χρώματα των Κυπελλούχων Κύπρου αναφέρει σε δημοσίευμα της η Βρετανική Daily Mail αναφορικά με τον 20χρονο Luka Jovic.

 

Πρόκειται για ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Σερβικού ποδοσφαίρου ο οποίος σε ηλικία μόλις 18χρονών άφησε τον Ερυθρό Αστέρα «μεταγράφηκε» στον Απόλλωνα και από εκεί στην Μπενφίκα, όπου και δόθηκε δανεικός στη Γερμανική Eintracht Frankfurt.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα δεν είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται τέτοια πρακτική, καθώς τα τελευταία χρόνια παρουσιάστηκαν 7 παρόμοιες «εικονικές» μεταγραφές στον Απόλλωνα κυρίως από Ρουμανία και Σερβία.

 

«Ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε ως μεσάζοντας και πλήρωσε 2 εκατομμύρια στον Ερυθρό Αστέρα που έψαχνε απεγνωσμένα για ρευστό και στη συνέχεια έλαβε 4,65 εκατομμύρια από την Μπενφίκα» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δεν μπορούσε να μην τονιστεί και η εμπλοκή και σχέση του Απόλλωνα με τον «σούπερ ατζέντη» Pini Zahavi ο οποίος είχε εμπλοκή στη μεταγραφή-ρεκόρ του Neymar στην PSG.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE