ΛΗΣΤΕΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Έσπασαν με βαριοπούλα το τζάμι και απείλησαν με κοντόκαννο

ΛΗΣΤΕΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Έσπασαν με βαριοπούλα το τζάμι και απείλησαν με κοντόκαννο

Πρωτοφανή τρόπο να διαπράξουν ληστεία φαίνεται πως βρήκαν οι δύο θρασύτατοι ληστές που γύρω στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 28/12 εισέβαλαν στην ΣΠΕ Γερμασόγειας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας δύο κουκουλοφόροι άντρες, έσπασαν με βαριοπούλα την πλαϊνή είσοδο του υποκαταστήματος και στη συνέχεια υπό την απειλή κοντόκαννου κυνηγετικού όπλου απέσπασαν χρηματικό ποσό από τον ταμία πριν τραπούν σε φυγή.

Όχημα διαφυγής φαίνεται να είναι ένα αυτοκίνητο άσπρου χρώματος, χαμηλού κυβισμού, το οποίο και οι αρχές αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσία.

Έχει δοθεί η περιγραφή σε όλα τα περίπολα ενώ όπως πληροφορούμαστε στις έρευνες για εντοπισμού του οχήματος συνδράμει και ελικόπτερο της Δύναμης.

 

 Στέλιος Στυλιανου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.