Η συγκινητική ανάρτηση της Ροζίτας Κεντάλα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Η συγκινητική ανάρτηση της Ροζίτας Κεντάλα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η φωτογραφία του μοντέλου από την Κύπρο με τον παρουσιαστή και τα λόγια της δεν άφησαν κανένα ασυγκίνητο.

Η Ροζίτα Κεντάλα τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμη κάτοικος Αθηνών. 

Μάλιστα εκτός από το modelling, δουλεύει και σε πολύ γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι. 

Προφανώς ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος εργάζεται κι αυτός σε νυχτερινό μαγαζί είναι ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους κάνει παρέα στην Αθήνα και έτσι η Ροζίτα συγκαταλέγεται στους φίλους του παρουσιαστή, που ανυπομονούν να δουν ξανά τον φίλο τους. 

Η Ροζίτα είναι βέβαιη ότι όλα θα πάνε καλά και ο Κωνσταντίνος θα είναι όπως και πριν, κοντά τους. 

 Την υπέροχή της φωτογραφία με τον Αγγελίδη συνόδευσε με την λεζάντα: «Φιλαράκι μου καλό... όλα καλά θα πάνε... Σε περιμένουμε ξανά κοντά μου»

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης να είναι σύντομα κοντά στους φίλους του, που τόσο πολύ τον αγαπούν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.