Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»
Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.
Το θέμα με το οποίο καταπιάστηκε ο Νικόλας Ιωαννίδης την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου στην εκπομπή "Όλα Για Σένα" ήταν: "Πώς να πούμε αντίο στο 2017 με στυλ;".
Οι επιλογές που έδινε ο στιλίστας δεν άρεσαν στην παρουσιάστρια και τότε ο Νικόλας Ιωαννίδης την ρώτησε που θα την βρει ο νέος χρόνος.
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου αποκάλυψε ότι είναι καλεσμένη στο σπίτι της ξαδέλφης της, το οποίο τώρα κτίστηκε και θα βρεθεί με όλην της την οικογένεια.
Όταν ο Νικόλας την ρώτησε αν της είπε η ξαδέλφη της πώς να είναι ντυμένη, η παρουσιάστρια με χιούμορ αποκάλυψε ότι η ξάδελφή της απλά της ζήτησε να πάρει την βασιλόπιτα από την πεθερά της.
Όσον αφορά στην ένδυσή της η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δήλωσε κατηγορηματικά ότι θέλει να βάλει ένα τζιν και μια ωραία μπλούζα.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




