ΘΑΝΑΤΟΣ 70ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ: Με την κατηγορία του ηθικού αυτουργού μάνα και κόρη - Ανατροπή στην υπόθεση

ΘΑΝΑΤΟΣ 70ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ: Με την κατηγορία του ηθικού αυτουργού μάνα και κόρη - Ανατροπή στην υπόθεση

Μετά την σύλληψη της αλλοδαπής με την κατηγορία του φόνου εξ' αμελείας ακολούθησε η άσκηση ποινικής δίωξης κατά της Διευθύντριας και ιδιοκτήτριας του οίκου ευγηρίας (μάνα και κόρη).

Όπως δημοσιεύθηκε από το Δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ο Γενικός Εισαγγελέας έκανε αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας για άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος των δύο Διευθυντριών του Οίκου Ευγηρίας στη Λεμεσό.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο, όπου δικαζόταν η πρώτη κατηγορούμενη 27χρονη αλλοδαπή υπάλληλος του οίκου ευγηρίας, ο άτυχος ηλικιωμένος έμεινε για ώρες αβοήθητος στο έδαφος με την 27χρονη από την Σρι Λάνκα να αντιλαμβάνεται το πρόβλημα και να μην του παρέχει άμεσα την απαραίτητη βοήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

«Χάσαμε ένα πολύ καλό άνθρωπο»- Έμεινε για ώρες αβοήθητος ο Αντρέας Κυριάκου-VIDEO

Υπό οκταήμερη κράτηση η 27χρονη – Παραδέχτηκε τα γεγονότα του στραγγαλισμού

Νέα σύλληψη μετά τον θάνατο του 70χρονου – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις

Ο 70χρονος ήταν για ώρες ολόκληρες ξαπλωμένος μπρούμυτα – Έκανε ότι δεν τον έβλεπε η 27χρονη συλληφθείσα

Οπως αναφέρει το ΚΥΠΕ ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγείται την Παρασκευή (28/12) η 27χρονη οικιακή βοηθός για την πρόκληση θανάτου εξ αμελείας του 70χρονου Ανδρέα Κυριάκου σε οίκο ευγηρίας.

Μαζί της, όπως αποφάσισε ο Γενικός Εισαγγελέας μετά από τη μελέτη του φακέλου της υπόθεσης, θα παρουσιαστούν τόσο η 40χρονη Διευθύντρια όσο και η μητέρα της, 69 ετών, ως ιδιοκτήτρια της εταιρείας στην οποία ανήκει το γηροκομείο.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, οι δύο γυναίκες θα αντιμετωπίσουν, μεταξύ άλλων, την κατηγορία του ηθικού αυτουργού στην πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.

Οι δύο γυναίκες είχαν συλληφθεί και κατηγορηθεί για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης της 27χρονης οικιακής βοηθού και η εκδίκαση της υπόθεσης είχε οριστεί για τις 29 Ιανουαρίου 2018 και είχαν αφεθεί ελεύθερες με όρους μέχρι την έναρξη της δίκης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE