ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Με απειλή μαχαιριού και με καρναβαλίστικη μάσκα άγνωστος λήστεψε ζαχαροπλαστείο

ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Με απειλή μαχαιριού και με καρναβαλίστικη μάσκα άγνωστος λήστεψε ζαχαροπλαστείο

Υπόθεση ληστείας με την απειλή μαχαιριού εξετάζει η Αστυνομία Αμμοχώστου.

Η ληστεία  σύμφωνα με την Αστυνομία έγινε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης 28/12 σε  ζαχαροπλαστείο στο Φρέναρος.

Σύμφωνα με  καταγγελία της μοναδικής υπαλλήλου του ζαχαροπλαστείου, γύρω στις οκτώ εισήλθε στο ζαχαροπλαστείο ένας  άντρας με μαχαίρι στο χέρι, την ακινητοποίησε και πήρε από το ταμείο όλα τα χρήματα, περίπου €250.

Είχε καλυμμένο το πρόσωπο με  μια καρναβαλίστικη μάσκα και αφού την προειδοποίησε στα ελληνικά να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία, εγκατέλειψε το ζαχαροπλαστείο.

Από την περιγραφή που έδωσε η υπάλληλος προέκυψαν κάποια στοιχεία που δημιούργησαν υποψίες στους αστυνομικούς ανακριτές προς συγκεκριμένο πρόσωπο εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE