Έρχεται Κύπρο και αξιολογείται από τον Πέτεφ

Έρχεται Κύπρο και αξιολογείται από τον Πέτεφ

Ο Μπόρχα Εκίθα ο οποίος ανήκει στην Ομόνοια, επιστρέφει σήμερα από την Ισπανία, όπου ακολούθησε πρόγραμμα με φυσιοθεραπεία, για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να αξιολογηθεί από τον Ιβάιλο Πέτεφ, προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του στο “τριφύλλι”.

Εάν κριθεί ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα, τότε είναι ορατό το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του και ίσως γίνει μία ακόμα κίνηση ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας, μετά την επιστροφή του Βύντρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE