Έρχεται Κύπρο και αξιολογείται από τον Πέτεφ

Έρχεται Κύπρο και αξιολογείται από τον Πέτεφ

Ο Μπόρχα Εκίθα ο οποίος ανήκει στην Ομόνοια, επιστρέφει σήμερα από την Ισπανία, όπου ακολούθησε πρόγραμμα με φυσιοθεραπεία, για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να αξιολογηθεί από τον Ιβάιλο Πέτεφ, προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του στο “τριφύλλι”.

Εάν κριθεί ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα, τότε είναι ορατό το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του και ίσως γίνει μία ακόμα κίνηση ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας, μετά την επιστροφή του Βύντρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.