Έρχεται Κύπρο και αξιολογείται από τον Πέτεφ

Έρχεται Κύπρο και αξιολογείται από τον Πέτεφ

Ο Μπόρχα Εκίθα ο οποίος ανήκει στην Ομόνοια, επιστρέφει σήμερα από την Ισπανία, όπου ακολούθησε πρόγραμμα με φυσιοθεραπεία, για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να αξιολογηθεί από τον Ιβάιλο Πέτεφ, προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του στο “τριφύλλι”.

Εάν κριθεί ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα, τότε είναι ορατό το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του και ίσως γίνει μία ακόμα κίνηση ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας, μετά την επιστροφή του Βύντρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE