Σε νορμάλ ώρα… το «ελ κλάσικο» του δευτέρου γύρου!

Σε νορμάλ ώρα… το «ελ κλάσικο» του δευτέρου γύρου!

Mπορεί την προπαραμονή των Χριστουγέννων το clasico να διεξήχθη μεσημέρι, αλλά στον δεύτερο γύρο θα το απολαύσουμε βράδυ, όπως πρέπει!

Η ισπανική λίγκα αποφάσισε την διεξαγωγή του clasico στις 23 Δεκεμβρίου στις 13:00 (τοπική ώρα), ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν και οι Ασιάτες φίλαθλοι. 

Αυτό, φυσικά, προκάλεσε έντονη αντίδραση στους Ευρωπαίους κι έτσι η τάξη αποκαθίσταται στον δεύτερο γύρο. 

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλγια την 36η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν ορίστηκε για την Κυριακή, 6 Μαΐου, και ώρα 20:45 τοπική (21:45 ώρα Ελλάδος).

Έτσι, θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν καλύτερα και στην Αμερική! 
 
sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.