ΛΕΜΕΣΟΣ: Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα – Για επιστημονικές εξετάσεις η χειροβομβίδα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα – Για επιστημονικές εξετάσεις η χειροβομβίδα

Λήξη συναγερμού στη Λεμεσό, μετά την αδρανοποίηση αμυντικής χειροβομβίδας που εντοπίστηκε γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευή 29/12.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, πυροτεχνουργοί που έφτασαν στο χώρο, κατάφεραν να αδρανοποιήσουν την χειροβομβίδα που έριξαν άγνωστοι, κοντά στα γραφεία ταξιδιωτικού γραφείου στη Λεμεσό.

Η χειροβομβίδα παραλήφθηκε από τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και θα σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία έχει στα χέρια της οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας που δείχνει άγνωστο, μέχρι στιγμής, πρόσωπο να πετά τη χειροβομβίδα.

Τρόμο προκαλεί πάντως η ρίψη της χειροβομβίδας σε μια πολυσύχναστη περιοχή της πόλης, αφού και λόγω των γιορτών υπάρχει αυξημένη κίνηση, σε περίπτωση που είχαμε έκρηξη πολύ πιθανό να είχαμε και τραυματισμούς διερχόμενων πολιτών, σε περίπτωση που είχαμε έκρηξη πολύ πιθανό να είχαμε και τραυματισμούς διερχόμενων πολιτών.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE