ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένας απέραντος σκουπιδότοπος ο Ύψωνας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένας απέραντος σκουπιδότοπος ο Ύψωνας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εικόνες που θυμίζουν σκουπιδότοπο από διάφορα σημεία στον Ύψωνα Λεμεσού, αντικρίζουν καθημερινά πολίτες του συγκεκριμένου Δήμου, ενώ θα περάσουν Πρωτοχρονιά “παρέα” με σορούς σκουπιδιών.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, σε δρόμους του Δήμου Ύψωνα υπάρχουν μαζεμένα σκουπίδια εδώ και μέρες.

Στις φωτογραφίες φαίνονται σωροί από απορρίμματα δίπλα από γεμάτους κάδους σκουπιδιών και κάτω από δέντρα, κάτι που αποτελεί “υγειονομική βόμβα”, με αρκετές εστίες μόλυνσης.

Η βιομηχανική περιοχή του Ύψωνα, παρουσιάζει την ίδια εικόνα, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των δημοτών, ενώ οι ακαθαρσίες προσελκύουν τρωκτικά.

Οι πολίτες,oπως όλα δείχνουν,  θα αναγκαστούν να περάσουν την Πρωτοχρονιά δίπλα στις εστίες μόλυνσης, ενώ λόγω των γιορτών η κατάσταση αναμένεται να γίνει αφόρητη. 

Πληροφορίες της σελίδας μας αναφέρουν ότι το συμβόλαιο με εταιρία, για περισυλλογή των σκουπιδιών στον Δήμο Ύψωνα έληξε, με τις τοπικές αρχές να προχωρούν σε αργοπορημένη υπογραφή νέου συμβολαίου.


Το ThemaOnline, επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο Ύψωνα για να λάβει επίσημη θέση για την κατάσταση που υφίσταται, κάτι όμως που δεν κατέστη δυνατό.

Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE