Ο Εκίθα ίσως καθορίσει των αριθμών των κινήσεων στην Ομόνοια…

Ο Εκίθα ίσως καθορίσει των αριθμών των κινήσεων στην Ομόνοια…

Ο Ιβάιλο Πέτεφ, με το που «άναψε» το πράσινο φως για την επανεγγραφή του Βύντρα, αρκετοί έτρεξαν να σχολιάσουν αρνητικά αυτή την κίνηση του Βούλγαρου τεχνικού, δηλαδή να δώσει ξανά την ευκαιρία στον Ελλαδίτη να αγωνιστεί στον «πράσινο» σύλλογο.

Φυσικά ο Βούλγαρος τεχνικός (το αναφέραμε και σε άλλα ρεπορτάζ), έδειξε από την πρώτη μέρα τις προθέσεις του, ότι είναι έτοιμος να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές του που έχει αυτή την δεδομένη στιγμή στην διάθεση του.

Αυτό μάλιστα έγινε και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, όταν χρησιμοποίησε έστω και σαν αλλαγή τον Μάριο Δημητρίου αλλά και τον Στέφαν Αζιζ στο ματς με την Πάφο.

Στους «πράσινους» αυτή την στιγμή, έχουν την δυνατότητα γι άλλες δύο κινήσεις, οι οποίες αναμένεται να γίνουν για το μεσοεπιθετικό κομμάτι του «τριφυλλιού». Η Ομόνοια θέλει ενίσχυση τόσο στα φτερά όσο και στην θέση του 10αριού, με τον Πέτεφ να ψάχνει ένα πολυθεσίτη.

Όσον αφορά στην αμυντική γραμμή, εκτός από τον Βύντρα, υπάρχει και ο Εκίθα. Ο Ισπανός αμυντικός ως γνωστόν έχει αρκετό διάστημα να αγωνιστεί ελέω του τραυματισμού του και με την κάθοδο του στην Κύπρο θα αξιολογηθεί από τον Πέτεφ.

Αν ο Ισπανός αμυντικός δεν πείσει τον Βούλγαρο, τότε δεν αποκλείεται η Ομόνοια να κινηθεί στην απόκτηση άλλου ένα αμυντικού, με τον Εκίθα να βλέπει στο τέλος της ημέρας την πόρτα εξόδου από το «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE