Πονοκέφαλος για Πέτεφ…

Πονοκέφαλος για Πέτεφ…

Τα νέα από το Βέλγιο για την κατάσταση του Κανού δεν ήταν και τα καλύτερα, με τον Βούλγαρο τεχνικό να πονοκεφαλιάζει ενόψει των ερχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το σίγουρο είναι ότι ο Βραζιλιάνος μέσος θα απουσιάζει στα παιχνίδια με την Αλκή και τον Ολυμπιακό και ίσως να μην προλάβει και το ματς με τον Ερμή.

Έτσι ο τεχνικός της Ομόνοιας, άρχισε να κάνει σκέψεις για το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κανού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».