ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ: Τον αναζητεί η αστυνομία για διάρρηξη στο σωματείο Ομόνοιας Λευκωσίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ: Τον αναζητεί η αστυνομία για διάρρηξη στο σωματείο Ομόνοιας Λευκωσίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιοτητα η φωτογραφία του καταζητούμενου για την διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε στο σωματείο Ομόνοιας.

Η Αστυνομία αναζητεί άγνωστο άνδρα (Απεικονίζεται στη φωτογραφία) για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε στο σωματείο Ομόνοιας, που βρίσκεται στην οδό Δ. Παπανικολή στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας (αρ. τηλ. 22-802222 / 22802231) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE