Νέο πλήγμα με Ποτέ στον ΑΠΟΕΛ

Νέο πλήγμα με Ποτέ στον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη,  με πρωινή προπόνηση. Φυσικά τα νέα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα από το στρατόπεδο των «γαλαζοκιτρίνων», καθώς ο Ποτέ αποχώρησε από την προπόνηση τραυματίας. Δείτε την σχετική ενημέρωση:

Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε ο Carlao. Φυσιοθεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης οι Milanov, Waterman και Vinicius. O Pote αποχώρησε από την προπόνηση μετά από κτύπημα και έκανε παγοθεραπεία.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE