ΚΟΣΜΟΣ

Τα φορεμένα εσώρουχα μάνας και κόρης τον στέλνουν στο δικαστήριο

Τα φορεμένα εσώρουχα μάνας και κόρης τον στέλνουν στο δικαστήριο

Γόβες, μαστίγια, ποδιές νοσοκόμας και τόσα άλλα ιδιαίτερα γούστα που μπορεί να έχει ο καθένας. Άλλωστε, περί ορέξεως… Το φετίχ ενός άντρα όμως του έφερε μπελάδες με τη δικαιοσύνη.

 

Ο ίδιος παραδέχτηκε στις αστυνομικές αρχές το φετίχ του που τον οδήγησε να κάνει διάρρηξη σε ένα σπίτι αλλά και να καταλήξει με χειροπέδες. Και δεν ήταν άλλο από τα… εσώρουχα.

Ο άντρας από το ανατολικό Μισούρι των ΗΠΑ ομολόγησε το φετίχ του με τα εσώρουχα και είπε στους αστυνομικούς ότι μπήκε σε ένα ξένο σπίτι για να προσπαθήσει να τα κλέψει. Όπως μεταδίδει το Associated Press, επικαλούμενο το St. Louis Post- Dispatch, ο 34χρονος Κόντι Χάσλερ από το Μισούρι βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με κατηγορίες για διάρρηξη, παρενόχληση και κλοπή. Η εγγύηση ορίστηκε στις 75.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Χάσλερ μπήκε κρυφά μέσα στο σπίτι μέσω μια ξεκλείδωτης πόρτας στο υπόγειο τον περασμένο Οκτώβριο, την ώρα που μια μητέρα και η έφηβη κόρη της βρίσκονταν στα κρεβάτια του. Ο άντρας πήγε στον χώρο όπου κρατούσαν τα άπλυτα ρούχα τους και πήρε κάποια εσώρουχα των γυναικών.

Η μικρή ξύπνησε και άκουσε βήματα. Τρόμαξε και κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα εσώρουχο στο πάτωμα που πιθανότατα είχε πέσει από τον δράστη την ώρα που προσπάθησε να διαφύγει. Ο 34χρονος παραδέχτηκε επίσης αργότερα, ότι παρακολουθούσε τι έκαναν οι γυναίκες από τα παράθυρα των υπνοδωματίων τους.

 

 

Από NewsBeast.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top